904301107X
Als jij een merk zou zijn : ontdek wat je kunt leren van merken - Ruud Boer, Caroline Welsing
Pearson Education Benelux (2006)
In verzameling
#52

Gelezen?:
Ja
Coaching, Marketing
Branding

Beschrijving:
Waarom bereikt de een alles wat hij of zij wil en lijkt bij een ander niets te lukken? Waarom is het ene merk succesvol en het andere niet? Dit boek legt op heldere en unieke wijze het verband tussen succesvolle merken en mensen. Het inspireert je om naar jezelf te kijken alsof je een merk zou zijn, vanuit drie elementen: je innerlijk, je uiterlijk en je gedrag.

Dit boek is geschreven voor iedereen die zich wel eens afvraagt: 'Wie ben ik?', 'Wat wil ik?' en 'Hoe kan ik dat realiseren?' Het najagen van het hoogste salaris en het grootste huis is niet zaligmakend: succes zit ook in een prettige relatie en lekker in je vel zitten. Het gaat er niet om dat je jezelf 'verkoopt' als merk, maar dat je streeft naar de optimale mix tussen succes op zakelijk gebied en in je privéleven.

In overzichtelijke stappen kun je jouw Persoonlijk-Merk-model invullen. Je toekomstdromen vormen de basis voor het bekijken van je innerlijk, het typeren van je uiterlijk en het daaraan koppelen van je gedrag. Door de vele herkenbare voorbeelden is dit boek beslist geen zware kost. Ontdek hoe authentiek en uniek je bent en maak jezelf Merk-Waardig.

Product Gegevens
Medium Paperback
Aantal pagina's 172
Hoogte x Breedte 220 mm
Persoonlijke Gegevens