9020283421
Volg je roeping : gids voor je levensbestemming - John P. Schuster
Ankh-Hermes (2004)
In verzameling
#433

Gelezen?:
Ja
Coaching, Self-Help
Life skills - Handbooks, manuals, etc

Samenvatting:
Handreiking door de persoonlijk adviseur en coach aan mensen die hun leven op zinvolle wijze en in overeenstemming met hun talenten willen inrichten.

Recensie:
Veel mensen hebben het gevoel dat ze op aarde zijn met een bepaalde missie, een levensdoel, iets dat niet binnen de gebruikelijke definitie van succes hoeft te vallen. Deze mensen voelen de impuls zich op een zinvolle manier vooruit te bewegen in het leven: ze hebben een roeping. In dit boek maakt de auteur, Amerikaans adviseur, persoonlijk trainer en coach, duidelijk wat roepingen zijn en hoe ze zich voordoen. Hij laat zien dat 'roeping' een breed begrip is dat niet alleen staat voor bijzondere talenten, maar ook alledaagse situaties beschrijft. Aan de hand van talloze voorbeelden laat Schuster de lezer vervolgens zien hoe die zijn levensdoel helder kan krijgen en zijn levensbestemming stap voor stap kan verwezenlijken. Leven volgens een roeping betekent op een zodanige manier vormgeven aan het leven, dat talenten en extra's volledig worden benut om iets waardevols aan de wereld bij te dragen. Een prettig leesbaar boek voor diegenen, die een richting in hun leven willen bepalen.

Product Gegevens
Medium Paperback
Aantal pagina's 203
Hoogte x Breedte 210 mm
Origineel Publicatie Jaar 2004
Persoonlijke Gegevens

Opmerkingen
Met reg - Vert. van: Answering your call : a guide for living your deepest purpose. - San Francisco : Berrett-Koehler, cop. 2003