909013722X
Het zwaard van Michaël - Emile Trommel
Stichting Het Schild van Licht (2000)
In verzameling
#482

Gelezen?:
Ja
Religious, Spirituality
2012, Angels - Miscellanea, Spirit writings

Anders kijken naar evolutie.

De aarde is een levend wezen als de mens. De levensimpuls van onze evolutie bepaalt de ordening van onze wereld, die is vastgelegd in onze gene-structuur, de DNA.
Wat is eigenlijk onze DNA? Hoe komt die tot stand? Is er eigenlijk maar één DNA en hebben wij allen slechts een individuele afdruk, waar in onze zielenuitstraling is vastgelegd in aardematerie? Het weergeven van ons persoonlijk Karma op Aarde? Is dat al ons Karma of bestaat er meer Karma dat wij in andere levens op Aarde in morfogenetische velden hebben vastgelegd. In kerkelijke kringen wordt dit de erfzonde genoemd.

In dit boek wordt uitvoerig besproken wat de daadwerkelijke betekenis is van deze tijd, en dat de Mens nu eindelijk eens zijn verleden (nostalgisch denken) moet loslaten om te komen tot een Nieuwe Tijd en een Nieuw Begin. Daartoe dienen 64 lichtgebeden (gebieden in energie behorende bij de frequentie van deze tijd) die direct corresponderen met onze DNA door de begeleiding van de Planetaire Hiërarchie, het Christus- of Boeddhisch bewustzijn. De mens werkt als een acupunctuurnaald in de handen van de Goddelijke Hiërarchie en beweegt zich over Moeder Aarde, die hem of haar het leven heeft gegeven. Werkt voor de Eenheid van de Schepping maar niet op basis van eigen beoordeling, maar in Overgave aan deze Wezens van Eenheid van de Schepping, als instrument.

Product Gegevens
Medium Hardcover
Editie 1e dr
Aantal pagina's 264
Hoogte x Breedte 290 mm
Persoonlijke Gegevens

Opmerkingen
Omslagtitel