905980029X
Vertrouwen is goed... : zelfvertrouwen is beter - Krishnananda is Thomas Trobe, Amana is Gitte Demant Trobe
Osho Publikaties (2005)
In verzameling
#481

Gelezen?:
Ja
Spirituality
Self-realization

Samenvatting:
De mens moet een verbinding met de eigen innerlijke kracht aangaan dwars door alle leed en angsten heen om in (zelf)vertrouwen te kunnen leven.

Recensie:
Leven vanuit een grondhouding van vertrouwen is een levenslang durend proces waaraan hard gewerkt moet worden. Het verlangen om een dergelijk leven te leiden kan ernstig worden geblokkeerd door verborgen trauma's en frustraties. Deze blijven de kop opsteken totdat ze onderkend en op de juiste wijze geïntegreerd worden. De "bottomline" van het boek komt neer op de oeroude spirituele wetmatigheid dat men een verbinding met de eigen innerlijke kracht moet aangaan dwars door alle leed en angsten heen om in (zelf)vertrouwen te kunnen leven. De weg daarnaartoe wordt uitgebreid beschreven. De auteurs zijn beiden professionals in de psychiatrie, aanhangers van Osho (voorheen de Bhagwan) en ook elkaars partners. Dit boek heeft daarom veel weg van een 'Nietzsche meets Osho'. Het bevat verder talloze praktijkverhalen en ook eigen ervaringen van de auteurs.

Product Gegevens
Medium Paperback
Aantal pagina's 238
Hoogte x Breedte 190 mm
Originele Titel From Fantasy Trust to Real Trust
Originele Ondertitel Learning from Life's Disappointments and Betrayals
Origineel Publicatie Jaar 2005
Persoonlijke Gegevens

Opmerkingen
Met lit. opg - Vert. van: From fantasy trust to real trust : learning from life's disappointments and betrayals. - Cop. 2005